Liftco

LIFTCO. liftdemontage

"Liftdemontage vraagt om een gedegen voorbereiding en vakkundige uitvoering"

Het verwijderen van een complete liftinstallatie is een nauwkeurig proces waar een gedegen voorbereiding aan vooraf gaat. Liftco inventariseert uiteraard eerst uw wensen en eisen. Hierna krijgt u van ons een duidelijke planning waarbij wij overlast voor derden zsoveel mogelijk trachten te beperken.

Demontage: veiligheid en vakmanschap
Voor onze montageploeg heeft lifttechniek geen geheimen. Onze goed opgeleide en gecertificeerde liftmonteurs weten exact hoe zij installaties bouwkundig verantwoord kunnen demonteren en verwijderen. Ook valbeveiligingen plaatsen, machinekamer en schakelkasten demonteren gebeurt op de enige juiste manier: veilig, verantwoord en vakkundig.
 
Bouwkundige aanpassingen: zeker en snel
Tijdens de demontage zorgt onze montageploeg eveneens voor de noodzakelijke bouwkundige aanpassingen. Denk daarbij aan zaken als het plaatsen en installeren van ventilatiekanalen, inzagen van betonwanden, aan- of dichtmetselen van oude sparingen, aansmeren van dorpels. Voor ons gaat dit in één moeite door terwijl het u de zekerheid van kwaliteit geeft en behoorlijk wat tijd bespaart.
 
Na demontage: opgeruimd en netjes
Wanneer de demontage een feit is, wordt het gedemonteerde materiaal keurig afgevoerd. Daar heeft u geen omkijken naar. Ook zorgen wij ervoor dat al onze sporen gewist worden. Oftewel, wij leveren alle ruimten bezemschoon op. Voor Liftco is deze professionele werkwijze vanzelfsprekend. Voor u toch ook?
 
Liftco liftdemontage werkt, in uw voordeel
    •       Met een vast aanspreekpunt voor al uw vragen
    •       Met een heldere planning en duidelijke afspraken
    •       Met ervaren, vakbekwame liftmonteurs
    •       Met oog voor detail, ook bij oplevering
    •       Volgens de VCA veiligheidsnormen
    •       En is altijd bereikbaar

Wij voeren onze werkzaamheden zowel in Nederland als in België uit. Wij demonteren o.a. liften van de merken Kone en Otis. Naast liftdemontage verzorgen wij ook liftmontage en liftreiniging.