together
to the next level

Lift montage

Als serviceverlenend bedrijf kan Liftco met gekwalificeerd personeel alle persoon- en goederenliften welke door liftfabrikanten en opdrachtgevers aangeboden worden voor u installeren.

Liftco werkt vanaf de beginfase van uw project nauw met u samen, we zoeken altijd naar de beste keuzes en oplossingen. Liftco helpt u ook met het vinden van de meest optimale en economisch verantwoorde liftmontage.


Lift DEmontage

"Liftdemontage vraagt om een gedegen voorbereiding en vakkundige uitvoering"

Het verwijderen van een complete liftinstallatie is een nauwkeurig proces waar een gedegen voorbereiding aan vooraf gaat. Liftco inventariseert uiteraard eerst uw wensen en eisen. Hierna krijgt u van ons een duidelijke planning waarbij wij overlast voor derden zoveel mogelijk trachten te beperken.

Demontage: veiligheid en vakmanschap
Voor onze demontageploeg heeft lifttechniek geen geheimen. Onze goed opgeleide en gecertificeerde liftmonteurs weten exact hoe zij installaties bouwkundig verantwoord kunnen demonteren en verwijderen. Ook valbeveiligingen plaatsen, machinekamer en schakelkasten demonteren gebeurt op de enige juiste manier: veilig, verantwoord en vakkundig.
 
Bouwkundige aanpassingen: zeker en snel
Tijdens de demontage zorgt onze montageploeg eveneens voor de noodzakelijke bouwkundige aanpassingen. Denk daarbij aan zaken als het plaatsen en installeren van ventilatiekanalen, inzagen van betonwanden, aan- of dichtmetselen van oude sparingen, aansmeren van dorpels. Zie ook Bouwkundige diensten.
 
Na demontage: opgeruimd en netjes
Wanneer de demontage een feit is, wordt het gedemonteerde materiaal keurig afgevoerd. Daar heeft u geen omkijken naar. Ook zorgen wij ervoor dat al onze sporen gewist worden. Oftewel, wij leveren alle ruimten bezemschoon op. Voor Liftco is deze professionele werkwijze vanzelfsprekend. Voor u toch ook?  
E-mailen
Bellen
Map
Info